Se inslaget i Vetenskapens värld om Framtidens mat (del 6 av 18).
Håkan Jönsson medverkar i Vetenskapens värld i SVT
Publicerad den 22 september 2020

I Vetenskapens värld diskuteras framtidens mat och Håkan Jönsson, etnolog, medverkar och diskuterar bland annat hur vi kan förändra vår matkultur. Vad krävs det egentligen för att vi ska vilja äta insekter och annan framtidsmat som vi idag upplever som äcklig?
2025-04-10
Björn Magnusson Staaf intervjuas i SVD med anledning av Trumps presidentorder om museerna
2025-04-09
Ingrid Dunérs avhandling – nu utgiven Open Access på Palgrave Macmillan
2025-04-08
William Jones har spikat sin avhandling
2025-04-08
Debattinlägg: ”Problemet är att politiker tar över och justerar historieskrivningen”
2025-04-08
Debattinlägg: ”Vårt engagemang tystas systematiskt ned av företrädare för Lunds universitet”